Previous Page  2 / 19 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 2 / 19 Next Page
Page Background

Tytuł oryginału:

A scuola di dolci. Attrezzi, tecniche, ricette e preparazioni di base illustrate step by step

© Food Editore, an imprint of Food (S.r.l.)

Via Mazzini n. 6 43121 Parma

www.gruppofood.com

© Copyright for the Polish edition by Wydawnictwo JEDNOŚĆ, Kielce 2018

Projekt graficzny

Cristiana Mistrali

Fotografie

Davide di Prato

Przepisy

Licia Cagnoni, Piero Rainone i Simone Rugiati

Współpraca

Cristina Bottari, Lucia Carletti, Chiara Gianferrari, Giusy Giuffrida, Daniela Martini,

Armando Minuz, Monica Nastrucci, Monia Petrolini

Podziękowania dla

Omara Busiego (technika str. 30, 44, 102, 104) i Paoli Galaverni (przepisy str. 234, 236, 240)

* Gdy nie podano inaczej, śmietana wymieniona w przepisach

to kremówka (niekwaszona) 18–24% tłuszczu.

Przekład z języka włoskiego

Edyta Tkaczyk-Borówka

Redakcja i korekta

Justyna Wrona

Redakcja techniczna

Marcin Satro

Opracowanie graficzne okładki

Justyna Kułaga

ISBN 978-83-7971-433-9

Wydawnictwo JednoŚĆ

25-013 Kielce, ul. Jana Pawła II nr 4

Dział sprzedaży tel. 41 349 50 50

Redakcja tel. 41 349 50 00

www.jednosc.com.pl

e-mail:

jednosc@jednosc.com.pl

Druk i oprawa:

Drukarnia im. A. Półtawskiego

www.drukarnia.kielce.pl