9788381444484

Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu.

-35%
Oszczędzasz: 41,65 zł
Cena: 
119,00 zł
77,35 zł
Najniższa cena z 30 dni: 77.35 zł
Darmowa dostawa od 99 zł
Nie dotyczy: Strefy katechety, Strefy edukacji, strefy Dla parafii oraz płatności za pobraniem
Zamów teraz, a wyślemy najpóźniej jutro
Dotyczy płatności on-line lub za pobraniem
30 dniowy termin zwrotu
Dotyczy osób indywidualnych
  • 9788381444484 (1 of 9)
  • 9788381444484 (2 of 9)
  • 9788381444484 (3 of 9)
  • 9788381444484 (4 of 9)
  • 9788381444484 (5 of 9)
  • 9788381444484 (7 of 9)3

Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami.

Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji. 

Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze.

Odbiorcy

– osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach

– wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady

– a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

– zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

– wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami

– dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

– zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci

Zobacz podobne książki

6795