Szkoła piekarnictwa_max

Szkoła piekarnictwa. Le Cordon Bleu. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze.

-35%
Oszczędzasz: 41,65 zł
Cena: 
119,00 zł
77,35 zł
Najniższa cena z 30 dni: 77.35 zł
Darmowa dostawa od 99 zł
Nie dotyczy: Strefy katechety, Strefy edukacji, strefy Dla parafii oraz płatności za pobraniem
Zamów teraz, a wyślemy najpóźniej jutro
Dotyczy płatności on-line lub za pobraniem
30 dniowy termin zwrotu
Dotyczy osób indywidualnych
  • 978-83-8144-792-8-1
  • 978-83-8144-792-8-3
  • 978-83-8144-792-8-4
  • 978-83-8144-792-8-5
  • 978-83-8144-792-8-6
  • 978-83-8144-792-8-2

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

• zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

• wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami

• dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

• zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa.

Zobacz podobne książki

7755